Bli Campingekspert: Tips For Friluftsentusiasten

En av de største tidsfordrivene i verden er camping. Camping lar deg oppleve alt det store utendørs har å tilby og lar deg sette pris på naturens skjønnhet. Er du interessert i å dra på campingtur? I så fall kan du prøve noen av campingtipsene i artikkelen nedenfor.

Du trenger ikke å være en gutt speider å være forberedt, hvis du planlegger å gå camping. En av de første reglene er å være sikker på å fortelle noen hvor du skal være. Hvis det ikke er et eksakt sted å gi, så gi en generell ide om store veier i nærheten eller til og med GPS-koordinater hvis du kjenner dem og gi en tidsramme på når du planlegger å returnere.

Planlegg deretter når det gjelder mat. Det er en hassle å gjøre plass i bilen for all maten du trenger. Imidlertid er riktig næring avgjørende når du er i skogen. Også elementer som er ganske billig i din lokale butikk ofte bære en høyere pris merke nær campingplasser. Å bringe nok mat betyr at du vil spare penger og holde alle i familien i godt humør.

Før du drar ut på din etterlengtede campingtur, sørg for at området der du planlegger å campe ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis camp på et sted som krever en og du ikke fikk en, så kan du stå overfor ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

Når det gjelder mat, ta med bare det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr å komme på besøk på campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind den opp i klut og handg den så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyr introduksjoner.

Husk at alt du tar med vil bli skittent på turen. Når du vet at det å gå inn, vil du ikke stresse ut når det skjer. Ha det gøy på turen og ikke bekymre deg for å bli rotete; det skjer. Du kan gå tilbake til å være ren og sivilisert når du er hjemme.

Hvis du er camping med andre, sørg for at det er noe tilgjengelig for å holde alle underholdt. Det er ikke noe verre enn en lei leirkamerat, da de hele tiden vil plage deg for aktiviteter. Snakk med familie og venner på forhånd og sørg for at de vet hvordan de skal underholde seg selv for turen.

Når barna er i din camping fest, er det viktig å la dem få vite hva reglene er så snart du kommer dit. De må ha strenge retningslinjer for å følge, eller de kan bli skadet eller irritere andre. For eksempel snakke med dem om skriking og hvordan deres stemmer kan forstyrre andre. Det er mye vanskeligere å håndheve regler etter at du har vært der i noen dager, så kom i gang tidlig.

Som nevnt tidligere, er camping en flott opplevelse som lar deg se all naturens skjønnhet. For eventuelle fremtidige bobiler vil tipsene ovenfor sikkert komme til nytte. De vil hjelpe deg med å nyte din neste utflukt ut i naturen og fokusere på naturens underverker og dens innbyggere.

Alt Du Trenger Å Vite Om Camping

Å ta den perfekte campingturen er veldig givende; men glem aldri behovet for forskning og forberedelse for å sikre sikkerhet. Følgende råd vil hjelpe dine fremtidige campingturer til å bli morsommere.

Når du er på camping, er en nødvendighet for utstyret ditt en overlevelseskniv. Dette er den viktigste delen av campingutstyret ditt. Kjøp en overlevelseskniv av høy kvalitet, ikke bare den billigste du kan finne, livet ditt kan avhenge av det. Disse knivene er alle veldig like; de har et langt blad takket på den ene siden og et hult håndtak. Inne i håndtaket kan du bære fiskesnøre, kroker, et kompass og fyrstikker som et lite overlevelsessett.

Ta bare bilder og sett bare fotspor. Det er tommelfingerregelen når man camper. Bruk kun de naturressursene du trenger, og ikke legg igjen spor etter at du var på camping da du dro. Plukk opp alt søppel, slukk og dekk til eventuelle branngroper, begrav alt menneskelig avfall, og få området der du slo leir til å se akkurat ut som da du fant det.

Sjekk væroppdateringene for campingplassen du velger å gå til. Du kan til og med finne et nettsted som gir deg en generell ide om de normale værmønstrene i det området. Bevæpnet med værmeldingen kan du forberede deg med passende klær og campingutstyr.

Når du kommer til campingplassen din, er det første du bør gjøre å begynne å samle ved til bålet. Du vil ikke føle for det senere, og hvis du venter til det blir mørkt, vil du ha vanskeligere for å finne veden du trenger for å holde bålet i gang. Gjør det med en gang.

Hvis du er ny på camping og du reiser uten en mer øvet venn, bør du vurdere å bo på en campingplass i stedet for å campe i villmarken. Dette vil hjelpe deg å lære det grunnleggende om camping samtidig som du har grunnleggende infrastruktur og vennlige mennesker rundt deg i nødstilfeller.

Pakk med ekstra lommelykter og batterier. Det kan bli ganske mørkt om natten, vekk fra alle byens lys. En lyskilde er veldig viktig. Ta med noen ekstra lommelykter for sikkerhets skyld. Pass på at du også pakker med ekstra batterier. En lyskilde er noe du ikke ønsker å finne deg uten.

Hvis du er på camping med andre, sørg for at det er noe tilgjengelig for å holde alle underholdt. Det er ingenting verre enn en leirkamerat som kjeder seg, siden de hele tiden vil plage deg for aktiviteter. Snakk med familie og venner på forhånd, og sørg for at de vet hvordan de skal underholde seg selv på turen.

Når de camper, liker de fleste å slappe av rundt et bål. For å forhindre at brannen kommer ut av kontroll, bør du innlemme noen sikkerhetsrutiner. Først av alt, bygg ilden vekk fra busker og trær slik at gnister fra ilden ikke starter en skogbrann. Du vil også bruke en sirkel av steiner for å holde leirbålet ditt. Ikke la brannen være uten tilsyn. Før du forlater campingplassen din, sørg for at bålet ditt er helt slukket og at det ikke er gjenværende varme glør.

Det er morsommere å gå på camping når du er godt forberedt. Forewarned er forearmed, og dette vil sikre at ditt neste campingeventyr blir morsommere og mindre bekymringsfullt.

Ha Mer Moro På Campingturen Din Med Disse Tipsene

Kunne du tenke deg å dra på camping, men mangler de tilgjengelige midlene til det? Hvis du svarte ja, så ikke bekymre deg. Du kan gå på camping uten å bruke mye penger. Alt du trenger for å dra på camping er rimelig utstyr, og denne artikkelen kan hjelpe deg med å finne det utstyret.

Prøv å komme deg til campingplassen i god tid før kvelden faller på. Dette lar deg få en følelse av landområdet og gir deg muligheten til å slå leir mens du fortsatt kan se hva du gjør. I tillegg lar det barna dine føle seg litt mer komfortable med omgivelsene sine fordi de vil ha tid til å utforske.

Når det kommer til mat, ta bare med det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr å besøke campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind det opp i et tøy og legg det så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyreintroduksjoner.

Mens du har denne visjonen om en morsom campingtur, ser det mange ganger ut til at skraper og kutt bare følger med all den moroa. Pass på at du tar med deg et førstehjelpsutstyr ut i naturen fordi ulykker bare skjer, og det er alltid bedre å være trygg enn å beklage. Forhåpentligvis vil det holde seg pakket trygt unna, men du vil ha trygghet om at du er forberedt hvis noe skulle skje.

Ha familiens behov i tankene før du velger et reisemål. Hvis du for eksempel har en baby eller et lite barn, kan det være best å holde seg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du imidlertid like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

Vurder å kjøpe rimelige walkie-talkies for å ta med deg på din neste campingtur for å gi deg en måte å holde kontakten med alle i gruppen i områder der mobiltelefonmottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du er på camping med barn og trenger å holde styr på hvor de befinner seg.

Sørg for at du overholder campingplassens regler og forskrifter. En av de største bekymringene er søppel og også støy på en campingplass. Folk tror ofte at folk ikke kan høre dem, men støy reiser langt på en campingplass. Det er ekstremt vanskelig å ha noe privatliv, spesielt når folk skal ha stille timer.

Mange lar seg avskrekke fra å campe fordi de må sove på bakken, men du trenger ikke å være ukomfortabel når du skal på camping. Stopp innom det lokale apoteket og kjøp noen rimelige bassengflåter. Disse er langt mer behagelige enn bakken å sove på, og vil holde deg høy og tørr også.

Som du nå kan se, er det ganske enkelt å gå på camping mens du jobber med et begrenset budsjett. Det er rimelig campingutstyr der ute som alle kan bruke, alt du trenger å gjøre er å finne det og kjøpe det. Du føler deg bedre å vite at campingturen din ikke kostet deg en arm og et bein.

Les Denne Artikkelen Før Din Neste Campingutflukt

Camping kan være kjempegøy, men det er egentlig ikke noe du bare vil gjøre på et innfall. Det vil gå mye bedre hvis du planlegger en campingtur og planlegger den godt. Den følgende artikkelen skisserer viktige ting du bør vurdere før du drar ut for den helgen for å komme i kontakt med naturen.

Når du skal på camping, må du sørge for at du fører en liste over alle forsyninger du planlegger å ta med. Du må sørge for at du inkluderer alt du trenger på turen. Dette er den beste måten å sørge for at du ikke glemmer noe på turen.

Når du skal på camping, sørg for at du har med deg riktig sovepose. Noen soveposer vil ikke holde deg varm når temperaturen faller under 40 grader, mens andre vil få deg til å svette hele natten lang fordi de er for varme. Etiketten på posen vil vanligvis fortelle deg hva slags temperaturer som er passende for hver sovepose.

Hvis du har en pjokk, pakk et teppe. Du kan legge den ut på bakken og bruke den som et provisorisk lekeområde. Ta med biler, dukker eller hva barnet ditt er i. De kan leke uten å bli for skitne, og du kan instruere dem om at de må ha lekene sine på teppet for oppbevaring. Dette vil bidra til at ting ikke blir for spredt.

Bruk separate kjølere for lett bedervelige varer, is og drikke. Selv om det ikke spiller noen rolle om de bedervelige produktene og drikkene går i samme, må du sørge for å pakke isen separat. Dette vil holde temperaturen nede slik at du vil ha is mye lenger enn du ellers ville hatt.

Unngå dyreliv du kan komme i kontakt med. Bjørn har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker har de vært kjent for å rive opp bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem på mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan enkelt få tilgang til matforsyningene dine, men de kan også bære på sykdom.

Hvis du er interessert i camping, og du er ny i aktiviteten, bør du aldri starte alene. Det kan være ganske farlig hvis du ikke vet hva du gjør, så det er viktig å ta med en erfaren venn for å hjelpe deg å lære deg tauene.

Hvis du bruker et telt til camping, bør du tenke mye på å kjøpe teltet. Tenk på klimaet. Vurder din prisklasse. Hvor ofte vil du bruke dette teltet? Du ønsker ikke å kjøpe et telt som ikke tåler elementene. Samtidig trenger du ikke betale en formue for et telt du har tenkt å bare bruke én gang.

Som det ble vist i artikkelen ovenfor, kan camping faktisk være veldig moro, men det krever litt avansert planlegging for å sikre at alt går bra. Bruk rådene og tipsene som vises her for å lage en sjekkliste slik at turen din er en avslappende tur og ikke en av » Jeg skulle ønske jeg hadde planlagt dette bedre på forhånd».