Leir Med Letthet

Kunne du tenke deg å dra på camping, men mangler de tilgjengelige midlene til det? Hvis du svarte ja, så ikke bekymre deg. Du kan gå på camping uten å bruke mye penger. Alt du trenger for å dra på camping er rimelig utstyr, og denne artikkelen kan hjelpe deg med å finne det utstyret.

Sørg for at alle venner og familie er involvert i valg av campingplass. Tenk på hvor det er du vil. De mange alternativene kan gjøre det vanskelig å slå seg til ro med en. Det kan være lettere å velge noen få frontløpere og få familiemedlemmer til å stemme.

Pass på at du unngår giftige planter. En god måte å gjøre dette på er å stoppe ved rangerstasjonen og spørre hva slags giftige planter som er i området, slik at du kan identifisere dem hvis du kommer i kontakt med dem på stien. Spis aldri noe mens du vandrer på stien hvis du ikke vet at den er spiselig.

Når du samler ved til et bål, fokuserer du på tre forskjellige størrelser: veden i fingerstørrelse, som tar fyr med en gang, veden på armstørrelse som vil holde den i gang, og veden på benstørrelsen som lar deg beholde brann i lang tid. Å skaffe forskjellige vedstørrelser hjelper deg å starte bålet og holde det i gang.

Hvis du er ny på camping, bør du campe i nærheten av hjemmet ditt. Du kan oppleve en rekke problemer, for eksempel utstyrssvikt, og ønsker å forkorte turen. Det kan være at du ikke har pakket nok mat eller at klærne dine ikke er varme nok. Førstegangscamping er en lærerik opplevelse og alt kan skje, så finn en campingplass i nærheten av hjemmet ditt.

Det er viktig med lommelykt når du camper, men sørg for at batteriene er fulladet. En måte å være sikker på at batteriene ikke tappes ved et uhell på reisen, er å sette dem baklengs i lommelykten. På den måten forblir de ladet hvis bryteren kobles inn ved et uhell. Dessuten vet du hvor batteriene er.

Når du er på camping, pakk nok av den riktige typen mat. Mat som ikke er forgjengelig er gunstig mens du skal campe. Hvis du blir syk på utflukten på grunn av maten, vil det legge en demper på ting. Dette vil gjøre det lettere å unngå matforgiftning.

Pass på å velge riktig sted for campingopplevelsen din. Campingplassen kan gjøre eller ødelegge turen. Prøv å velge et nettsted som ikke er for langt unna hjelp hvis du trenger det. Velg et sted som er flatt og litt adskilt fra trær. Du vil ha et sted som er langt fra dyr og i nærheten av hjelp.

Som du nå kan se, er det ganske enkelt å gå på camping mens du jobber med et begrenset budsjett. Det er rimelig campingutstyr der ute som alle kan bruke, alt du trenger å gjøre er å finne det og kjøpe det. Du føler deg bedre å vite at campingturen din ikke kostet deg en arm og et bein.