Alt Du Trenger Å Vite Om Camping

Å ta den perfekte campingturen er veldig givende; men glem aldri behovet for forskning og forberedelse for å sikre sikkerhet. Følgende råd vil hjelpe dine fremtidige campingturer til å bli morsommere.

Når du er på camping, er en nødvendighet for utstyret ditt en overlevelseskniv. Dette er den viktigste delen av campingutstyret ditt. Kjøp en overlevelseskniv av høy kvalitet, ikke bare den billigste du kan finne, livet ditt kan avhenge av det. Disse knivene er alle veldig like; de har et langt blad takket på den ene siden og et hult håndtak. Inne i håndtaket kan du bære fiskesnøre, kroker, et kompass og fyrstikker som et lite overlevelsessett.

Ta bare bilder og sett bare fotspor. Det er tommelfingerregelen når man camper. Bruk kun de naturressursene du trenger, og ikke legg igjen spor etter at du var på camping da du dro. Plukk opp alt søppel, slukk og dekk til eventuelle branngroper, begrav alt menneskelig avfall, og få området der du slo leir til å se akkurat ut som da du fant det.

Sjekk væroppdateringene for campingplassen du velger å gå til. Du kan til og med finne et nettsted som gir deg en generell ide om de normale værmønstrene i det området. Bevæpnet med værmeldingen kan du forberede deg med passende klær og campingutstyr.

Når du kommer til campingplassen din, er det første du bør gjøre å begynne å samle ved til bålet. Du vil ikke føle for det senere, og hvis du venter til det blir mørkt, vil du ha vanskeligere for å finne veden du trenger for å holde bålet i gang. Gjør det med en gang.

Hvis du er ny på camping og du reiser uten en mer øvet venn, bør du vurdere å bo på en campingplass i stedet for å campe i villmarken. Dette vil hjelpe deg å lære det grunnleggende om camping samtidig som du har grunnleggende infrastruktur og vennlige mennesker rundt deg i nødstilfeller.

Pakk med ekstra lommelykter og batterier. Det kan bli ganske mørkt om natten, vekk fra alle byens lys. En lyskilde er veldig viktig. Ta med noen ekstra lommelykter for sikkerhets skyld. Pass på at du også pakker med ekstra batterier. En lyskilde er noe du ikke ønsker å finne deg uten.

Hvis du er på camping med andre, sørg for at det er noe tilgjengelig for å holde alle underholdt. Det er ingenting verre enn en leirkamerat som kjeder seg, siden de hele tiden vil plage deg for aktiviteter. Snakk med familie og venner på forhånd, og sørg for at de vet hvordan de skal underholde seg selv på turen.

Når de camper, liker de fleste å slappe av rundt et bål. For å forhindre at brannen kommer ut av kontroll, bør du innlemme noen sikkerhetsrutiner. Først av alt, bygg ilden vekk fra busker og trær slik at gnister fra ilden ikke starter en skogbrann. Du vil også bruke en sirkel av steiner for å holde leirbålet ditt. Ikke la brannen være uten tilsyn. Før du forlater campingplassen din, sørg for at bålet ditt er helt slukket og at det ikke er gjenværende varme glør.

Det er morsommere å gå på camping når du er godt forberedt. Forewarned er forearmed, og dette vil sikre at ditt neste campingeventyr blir morsommere og mindre bekymringsfullt.